top of page

Zašto je epoxy smola detalj u enterijeru koji pravi razliku?

Updated: Jul 28, 2021


Opremanje doma nameštajem od drveta dobilo je sasvim novu dimenziju sa epoxy smolom koja je napravila revoluciju u dizajnu. Svaki komad nameštaja u vašem domu sada može biti jedinstven a jedan detalj dovoljan je za neponovljivu originalnost vašeg doma.

Klasični i poznati komadi nameštaja od drveta mnogima su postali uobičajeni i dosadni, a sada možete da ih oplemenite uz pomoć epoxy smole i stvorite unikatan komad nameštaja koji može poneti Vaš lični pečat. Na delu je jedinstveni spoj drveta i savremene tehnologije, za novo vreme u dizajnu enterijera.


Epoxy ili dekorativna smola je visokokvalitetan materijal koji u kombinaciji sa drvetom stvara magične kreacije. Njena primena je široka a najviše se koristi u izradi stolova, satova, lampi, nakita, raznih dekorativnih predmeta.. Mogućnosti primene su praktično neograničene u dizajnu enterijera, i može biti prozirna ili u boji.

Lepota ovog materijala najčešće se može videti kod takozvanih Staklenih stolova gde se deo od epoksi smole nalazi obično po sredini stola, dok sa obe ivice ploča stola bu

de od drveta.


Ne morate biti stolar da biste svom enterijeru dali neponovljiv pečat. Vaše je samo da zamislite i vešt majstor će Vašu ideju pretvoriti u stvarnost. Ovakvi komadi nameštaja definitivno će izazvati pažnju i divljenje svakog posetioca Vašeg doma. Jedan detalj je dovoljan da Vaš životni prostor dobije sasvim novu dimenziju i toplinu. Izrada predmeta od epoxy smole ili detalji nameštaja u kombinaciji ovog materijala sa drvetom prostor je za kreativnost i najmaštovitije ideje.

Najveća prednost epoxy smole je u tome da svaki komad nameštaja može biti apsolutno jedinstven. Sa epoxy smolom nema kraja kreativnosti, a unikatni detalji mogu nositi zauvek Vaš lični pečat. Tako naprimer „voda“ koja krasi ploču Vašeg stola može biti simbol dodira sa prirodom.


Za sve one kojima je enterijer i dekoracija doma veoma važna, jedan detalj može napraviti čudo i čaroliju. Za kreativce ali i one koji veruju da nisu kreativni, setimo se da maštu imamo svi, samo joj treba dati prostora da se ispolji.

A ove kreacije mogu biti lepše i od mašte!




Za detaljnije informacije, ideje i izradu proizvoda sa epoxy smolom više informacija o ovoj obratite nam se putem sajta https://www.klubljubiteljadrveta.com/







Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page