top of page

Proizvodi od epoksi smole kao hobi za celu porodicu

Updated: Aug 4, 2021




Neki su zanati ili hobiji "skupi za održavanje" kako se to kolokvijalno kaže i ljudi zbog toga često oklevaju da krenu sa nečim što im se na prvi pogled učini zanimljivim i lepim. Neretko treba kupiti mnogo skupih alata i pratećih stvari, možda obezbediti određeni neophodan prostor, što može biti takođe problem. Kod rada sa epoksi smolom nema tih ograničenja! Možete biti kreativni do mile volje ili ponovo pomalo možete biti dete, bez bilo kakvih granica..



To je ono što čini epoksi smolu tako posebnom. Sve što je potrebno je malo ovog materijala i mašta, i moći ćete da koristite epoksi smolu za kreativne i praktične projekte. Bilo da se radi o ličnom hobiju koji želite sami da razvijete ili o nečemu što želite da iskoristite za uključivanje cele porodice, možete izabrati da radite na projektima od „uradi sam“ do onih koji su pogodniji za iskusne zanatlije.


Igra za celu porodicu


Mogućnosti za početak sa zanatima od epoksidnih smola su beskrajne. Naprimer možete napraviti kolaž fotografija na poslužavniku, epoksidna smola čini takav rad izdržljivim i lakim za čišćenje i održavanje tako da ga možete integrisati u svakodnevni porodični život. Ili kreacija unikatne ploče za sto sa umetnutim novčićima, čepovima za boce ili drugim, sličnim materijalima. Umetničko delo u vašem domu, jedinstveno i originalno.

Kad se budete osećali spremnije da radite na složenijim proizvodima, istraživanje sveta šarene umetnosti sa smolom je uzbudljivo, lako i rezultira zaista jedinstvenim umetničkim delima.




Početak rada sa epoksi smolom kao hobijem


Da biste umočili prste u izradu predmeta od epoksidne smole biće vam potrebno samo nekoliko stvari. Najpre:


  • plastične čaše za jednokratnu upotrebu

  • štapići

  • lateks rukavice


Tu su i materijali u koje ćete morati da investirate a koji uključuju:


  • platno ili drvo kao površina za vaš projekat

  • sama epoksidna smola

  • opcionalna boja u zavisnosti od vrste projekta na kojem radite


Epoksi smola je svestran materijal koji možete koristiti za izražavanje svoje kreativnosti, i sačuvati vama važne uspomene i od njih stvoriti umetnička dela.


Mi iz Kluba ljubitelja drveta smo tu, bilo da vam je potreban savet, podrška ili sama izrada predmeta od epoksi smole, na jednoj adresi se nalazi sve klubljubiteljadrveta.com.






Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page